iPod

Apple opreste ultimul iPod

Apple a cedat in fata a ceea ce s-a simtit ca fiind inevitabil si a anuntat ca renunta la ultimul sau iPod, cel mai recent iPod Touch, care va fi disponibil nou doar la comercianti cu amanuntul, in limita stocului disponibil.

Aceasta inseamna ca o perioada de 20 de ani de playere muzicale revolutionare (si in cele din urma demodate) se va incheia, iar iPhone sau Apple Watch vor deveni singura modalitate de a obtine un nou dispozitiv de la Apple pentru a asculta muzica in miscare.

Apple nu a spus cand a incetat sa mai fabrice iPod-ul, asa ca am fi surprinsi daca ar avea prea multe stocuri excedentare pe care sa le vanda, asa ca acest lucru ar putea fi mai degraba un adio emotionant pentru un produs care, fara indoiala, a schimbat statutul Apple in ochii publicului.

In postarea de pe blogul care anunta disparitia iPod-ului sunt prezentate cateva imagini cu iPod-uri de-a lungul timpului, de la primul sau model, la anii marilor roti tactile, pana la diferitele modele iPod Touch care au aparut in ultima vreme.

Asemanarile dintre aceste iPod-uri cu ecran tactil si iPhone le faceau deja sa para o propunere ciudata, in timp ce ascensiunea de neoprit a platformelor de streaming, precum Spotify si, ulterior, Apple Music, a aratat clar ca piata pentru un player de muzica cu stocare locala este mult mai mica decat era odata.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *