Carcasa cu baterie iPhone

Cele mai bune carcase cu baterie pentru iPhone X si XS

iPhone X si XS sunt dispozitive excelente, dar daca exista o zona in care acestea sunt usor deficitare, aceasta este durata de viata a bateriei. Vestea buna este ca exista cateva carcase excelente care iti vor oferi un impuls de energie atat de necesar. Iata lista noastra cu cele mai bune.

Desi Apple a facut unele progrese in ceea ce priveste durata de viata a bateriei iPhone-ului, majoritatea celor care folosesc intensiv smartphone-ul se vor confrunta cu avertismentul de baterie descarcata la un moment dat in cursul zilei. Generatiile iPhone X si XS inca nu sunt capabile sa reziste o zi intreaga si, avand in vedere ca au acum cativa ani vechime, bateriile vor fi din ce in ce mai slabe cu fiecare incarcare.

Potrivit Apple, celula de 2.716 mAh de pe iPhone X iti va asigura 21 de ore de convorbire, 12 ore de navigare pe internet, 13 ore de vizionare video sau 60 de ore de ascultare audio – desi nu toate in acelasi timp, desigur!

Macworld are o lista cu toate capacitatile bateriilor iPhone.

Capacitatea bateriei iPhone XS este putin mai mica decat cea a lui X, de 2658 mAh. In timp ce cipul A12 Bionic SoC al lui XS este mai eficient, celula mai mica inseamna ca durata de viata a bateriei nu este imbunatatita semnificativ. Cel putin XS Max urca aceasta valoare la 3174mAh, dar tot nu este suficient pentru majoritatea oamenilor!

Nu exista o cantitate foarte mare de carcase certificate Apple, dar puteti avea incredere in marcile din aceasta runda pentru a realiza un produs de calitate. In afara de aceasta, puteti, desigur, sa cumparati o husa de protectie fara alimentare – consultati runda Macworld cu cele mai bune huse pentru iPhone X. Si nu uitati de sfaturile excelente ale Macworld privind imbunatatirea duratei de viata a bateriei iPhone.

Desi unele pretind capacitati mult mai mari, am constatat ca cele mai multe dintre acestea au atins maximul la o reincarcare completa, astfel incat carcasa de 3.200 mAh s-a descurcat aproape la fel de bine ca si cele de 5.000 mAh testate aici. Chiar si husa Apple (cu o capacitate aparent redusa de 1 369 mAh) a obtinut o reincarcare de 90%.

Nu uitati ca majoritatea acestora nu sunt certificate Apple. Desi am testat produsele analizate aici si, in mare parte, au functionat bine, Apple recomanda sa folositi numai accesorii pe care le-a certificat (MFI) si care vin cu logo-ul „Made for iPod/iPhone/iPad”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *