Router-ASUS

Cele mai bune optiuni pentru un router WiFi

In lumea moderna, accesul la internet nu mai este o dorinta, ci o necesitate absoluta. Pe masura ce ne bazam din ce in ce mai mult pe tehnologie si gadgeturi, capacitatea noastra de a accesa internetul este esentiala. Nu numai ca avem nevoie de acces, dar avem nevoie ca acesta sa fie rapid, fiabil si sigur. Desi ati putea merge la cafenea sau la mall, acest lucru reprezinta un inconvenient. In plus, utilizarea serviciilor WiFi publice poate reprezenta, de asemenea, un risc major. In loc sa foloseasca serviciile publice de internet, clientii ar trebui sa investeasca in propriile routere WiFi pentru acasa. Crearea unor conexiuni puternice la internet in propria locuinta va face ca accesul la WiFi sa fie mai sigur, mai securizat si mai convenabil. Sa aruncam o privire la cele mai bune optiuni de routere WiFi aflate in prezent pe piata.

Asus RT-AX86U

Prima optiune de pe lista, Asus RT-AX86U, este routerul versatil perfect. Fie ca lucrati de acasa, va jucati sau pur si simplu doriti sa transmiteti in streaming emisiunile si filmele preferate, aceasta este o optiune excelenta. Routerul vine cu protectie pe viata impotriva malware-ului sau a intruziunilor externe. Routerul vine cu o garantie de doi ani si cu o retea de securitate de nivel comercial pentru casa ta.

Unde Asus RT-AX86U se diferentiaza cu adevarat este prin performanta sa de inalta calitate. Routerul ofera o viteza de descarcare de aproape un gigabyte pe secunda, asigurand descarcari rapide si fara intreruperi. Routerul are o raza de actiune foarte mare si prezinta putine sau deloc probleme in transmiterea prin mai multi pereti si etaje. Cu o raza de actiune incredibila si o viteza de descarcare incredibila, va puteti asigura o conexiune rapida si fara intreruperi de oriunde din casa. Routerul a castigat numeroase premii in 2021 si este o optiune excelenta pentru orice casa in 2022.

Sistemul Netgear Orbi WiFi 6

In continuare, sa aruncam o privire la routerul Netgear Orbi WiFi 6. Acest router este cu adevarat de top in ceea ce priveste viteza de descarcare si raza de actiune. Routerul se mandreste cu o viteza de descarcare de peste un gigabyte pe secunda si o raza de actiune de peste 2750 de metri. Prin adaugarea unui satelit suplimentar, utilizatorii pot creste si mai mult aceasta raza de actiune pana la aproximativ 3500 de metri. Routerul dispune, de asemenea, de 4 porturi ethernet si 12 antene. Acesta este intr-adevar un router excelent pentru o casa mare.

Problemele cu routerul Netgear Orbi 6 se refera in primul rand la cost. Pentru a cumpara acest router va trebui sa platiti peste 4000 RON, ceea ce il face una dintre cele mai scumpe optiuni. In plus, dispozitivul vine cu doar 90 de zile de asistenta tehnica gratuita. Dupa aceea, utilizatorii vor trebui sa plateasca pentru suportul tehnic si pentru software-ul antivirus. Cu toate acestea, daca costul nu este o problema, utilizatorii vor fi extrem de multumiti de serviciile de internet pe care le primesc.

TP-Link Archer AX50(AX3000)

Urmatoarea intrare pe lista noastra este o optiune excelenta pentru un router de buget mai mic. Avand un pret sub 400 RON, TP-Link Archer AX50 este o optiune excelenta pentru un buget redus. Routerul este extrem de usor de instalat si probabil ca poate fi instalat fara asistenta profesionala. Acesta ofera o conectivitate solida in toata casa si viteze de descarcare eficiente. Desi nu concureaza cu unele dintre optiunile mai scumpe, serviciile si viteza sunt fiabile. Routerul vine, de asemenea, cu protectie pe viata impotriva programelor malware si dispune de o optiune de control parental. Cu servicii fiabile si protectie impotriva malware-ului, TP-Link Archer AX50 este o optiune foarte rentabila.

TP-Link Archer AX11000

Urmatorul este un alt router TP-Link Archer, desi unul cu mai multa putere. AX11000 este routerul perfect pentru gamerii inraiti. Routerul vine cu un cost mai mare decat AX50, dar și cu mult mai multa putere si caracteristici. Routerul se lauda ca poate depasi viteza WiFi de 10 gigaocteti pe secunda si dispune de un sistem de calcul de mare putere. Archer AX11000 are, de asemenea, o serie de caracteristici care il fac perfect pentru fanii inraiti ai jocurilor.

Routerul include un accelerator de jocuri care detecteaza si apoi optimizeaza fluxurile de jocuri. De asemenea, acesta dispune de un sistem puternic de interfata utilizator care ofera in mod constant feedback si statistici pentru a asigura o optimizare maxima in timpul rularii jocurilor. Dispozitivul include aceeasi protectie impotriva malware-ului si este destul de simplu de instalat. Similar cu AX50, dispozitivul ofera si o functie de control parental. Aceasta va permite sa monitorizati si sa limitati accesul la internet al copilului dumneavoastra. Desi pretul de peste 2000 RON este un pic cam mare, daca doriti sa va asigurati o experienta de joc fara probleme, acesta poate fi routerul potrivit pentru dumneavoastra.

Ultimele ganduri

In lumea online de astazi, trebuie sa va asigurati ca aveti acces la un internet puternic si sigur acasa. Fie ca doriti sa va desfasurati afacerea acasa, sa vizionati emisiuni si filme cu familia sau sa experimentati jocurile la un nivel inalt, un router WiFi bun este esential. In timp ce routerele de mai sus sunt toate optiuni fenomenale, s-ar putea ca acestea sa fie sau nu potrivite pentru nevoile tale. Faceti propriile cercetari si gasiti un produs si un pret care sa functioneze cel mai bine pentru situatia dumneavoastra.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *