Licente windows si office la preturi accesibile

Licente windows si office la preturi accesibile

Inainte de Windows 10, trebuia sa activati sistemul de operare. Trebuia sa platiti pentru o licenta daca doreati o experienta completa si fara probleme in timp ce va foloseati calculatorul. Windows 10 si Windows 11 trateaza lucrurile foarte diferit. Deci, ce se intampla de fapt cand nu activati o copie moderna a Microsoft Windows?

Dupa 30 de zile in care ati rulat Windows fara sa-l activati, veti observa ca apare un watermark in partea dreapta jos a desktopului.

Watermarkul spune pur si simplu „Activate Windows. Mergeti la Settings (Setari) pentru a activa Windows”. Acesta este un memento constant ca Windows are nevoie de activare. Dincolo de simplul fapt ca este vizibil pe desktop, acest watermark nu interfereaza cu functionarea normala a Windows.

Deasemeni optiunile de personalizare ale sistemului de operare sunt dezactivate. Momentan, se pot descarca actualizari de sistem si de securitate pe o copie inactivata a Windows fara probleme. Cu toate acestea, nu exista nicio garantie ca acest lucru va ramane valabil si in viitor. Microsoft poate alege in orice moment sa blocheze actualizarile pentru copiile fara licenta ale Windows.

Cu alte cuvinte, se poate folosi fara probleme sistemul de operare Windows fara a fi nevoie de o activare a acestuia, insa daca doriti sa va achizitionati o licenta, am pregatit o lista cu oferte licente Microsoft Windows, Microsoft Office sau Pachete Microsoft Windows + Office la preturi accesibile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *